Élet-Stílus

Kim Kardashian olyan meglepetést szervezett az anyjának, hogy azóta az egész család sír

Természetesen a meghatottságtól.

Kris Jenner a 64. születésnapján visszautazhatott a múltba, ugyanis a lánya, Kim Kardashian olyan meglepetést dobott össze neki erre a napra, hogy az egész család csak pislogott.

Ma az anyukámat ünnepeljük. Aki ismeri őt, tudja, hogy milyen szentimentális. A születésnapjára szerveztem egy ebédet a gyerekeivel és a legközelebbi barátaival. Kiküldtem a meghívókat a helyszínnel, ahol találkoztunk, majd miután mindenki megérkezett elmondtam, hogy van egy meglepetésem. Átadtam az igazi meghívókat és mindenki sírt, amikor meglátták a címet. Kibéreltem a gyerekkori otthonunkat. Rengeteg emlékünk kötődik hozzá, főleg az édesapánkkal kapcsolatban. Ide született az összes Kardashian gyerek és itt lettünk azok akik

– írta közösségi oldalán Kim Kardashian, aki ennyinél nem állt meg.

Nem csak a házat bérelte ki, de az összes autót is, amiket a szülei annak idején használtak, sőt, az egyikre még külön rendszámtáblát is csináltatott, olyat, ami az anyja kocsiján volt.

Büszke vagyok, hogy képes voltam heteken keresztül titokban tartani ezt a nagy meglepetést az anyám és a testvéreim elől. Ez volt a legkülönlegesebb és legnosztalgikusabb nap az életemben. Éreztük az apám jelenlétét és azt, hogy velünk együtt élvezi ezt a napot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Nov 5., 2019, időpont: 4:56 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@kimkardashian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik