Élet-Stílus

Otthagyta az állását egy fiatal brit nő, hogy abból éljen meg, hogy rengeteget eszik egy kamera előtt

A fiatal lányt nem érdeklik a kritikák, és az egészségéért sem aggódik.

Nemrég felmondott a munkahelyén Charna Rowley, egy 22 éves brit nő. Azt tervezi, abból fog megélni, hogy rengeteget eszik kamera előtt – írja a brit Metro.

Charna elhatározta, hogy ő lesz az első igazi, brit mukbangsztár. A mukbang egy délkelet-ázsiai videós műfaj, ami Dél-Koreából indult útjára. A lényege, hogy a főszereplő kamera előtt ül és eszik. A műfaj állítólag azért lett népszerű, mert a magányos emberek szeretnek mukbang-videók nézése közben maguk is enni, így úgy érzik, nem kell egyedül enniük.

Rowley két videót készít hetente, egy ilyen alkalommal nagyjából ötezer kalóriát visz be a szervezetébe, vagyis annyi ételt, amennyi egy négyfős családnak is elég lenne. A műsoraiban általában gyorséttermi ételeket, pizzát, kínait, hamburgereket, sült krumplit, és hasonlókat fogyaszt, mert a rajongói ezeket szeretik a legjobban. A célja az, hogy nagyjából megduplázza, vagyis tízezer kalóriára vigye fel a kamera előtt egyszerre elfogyasztott étel mennyiségét.

A nagyjából 100 kiló testsúlyú lány azt mondja, bőven kap negatív kritikát a közösségi csatornákon, de ezeken csak nevet, semmi sem képes megingatni az önbizalmát. Az egészségért pedig nem aggódik, mert minden héten egyszer elmegy az edzőterembe, hogy karban tartsa a testét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik