Élet-Stílus

Mi szükséges egy sikeres ünnepi rendezvényhez? (x)

A tél a tradicionális ünnepi rendezvények, az évet lezáró céges és privát események időszaka. Ilyenkor alkalmunk nyílik megköszönni üzleti partnereinknek, munkatársainknak, barátainknak és családtagjainknak, hogy egész évben számíthattunk rájuk.

A helyszínválasztásnál fontos szempont lehet amellett, hogy szép és igényes legyen a környezet, hogy könnyen megközelíthető is legyen. A profi rendezvénytechnika és a szakképzett személyzet megléte is alapkövetelmény már, ezek elengedhetetlenek a gördülékeny lebonyolításhoz.

És természetesen nem feledkezhetünk meg a vendéglátásról sem. A minőségi alapanyagok használata, az ízléses és kreatív tálalás manapság már elvárás, de jó eszköz arra is, hogy valamilyen üzenetet közvetítsünk általa.

Ezen értékek mentén kínál változatos helyszíneket és kulináris élményeket Budapesten, a Bazilika szomszédságában, a Société Budapest, mely a Sas u. 15. szám alatti műemlék épület újjászületésével létrejött komplexum. Elegáns és klasszikus rendezvénytermek, művészien kialakított belső átrium, intimitást kínáló Lounge-ok és rejtett bár biztosítja, hogy szinte bármilyen elképzelésünket megvalósíthassuk.

A gasztronómiai élményekről pedig a Société Bistro&Bar csapata gondoskodik, akik ételkészítés iránti szenvedélyét minden kreáció visszatükrözi. A Dining City-n a legjobb konyha elismerést is elnyerő étterem kínálata egy gasztronómiai utazásra csábítja érzékeinket, ahol az ízek, illatok, színek és formák különleges harmóniája még inkább segít ráhangolódni az ünnepekre.

www.societebudapest.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik