Élet-Stílus

Emma Watson saját magával jár

Nem mi mondtuk, hanem ő.

Emma Watson a brit Vogue címlapsztorija, köszönhetően hamarosan érkező új filmjének, a Little Womennek. A színésznőt még gyerekként ismertük meg a Harry Potter-szériából, de kénytelenek leszünk elárulni a kellemetlen igazságot, hogy tavasszal tölti a 30-at már.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2019, időpont: 8:57 (PST időzóna szerint)

Ő nem érti, mi ebben a nagy dolog, de mi sokkal öregebbnek érezzük magunkat tőle. Elmondta, hogy ennek kapcsán elég sok nyomást helyez az emberre a társadalom.

Ha nincs még saját otthonod, nincs férjed, nincs gyereked, és 30 leszel, miközben nem vagy még egy biztos, stabil pontján a karrierednek, és még még mindig csak próbálod kitalálni a dolgokat, az elképesztően sok szorongással jár.

Watson egyébként most nem jár senkivel, de elárulta, hogy szokott randikra járni. Sokáig nem igazán hitt benne, hogy szinglinek lenni kielégítő, de mostmár oké vele.

Sose hittem ebben a boldog szingli dologban. Biztos voltam benne, hogy ez kamu. Hosszú időbe telt, de mostmár boldog tudok lenni így is.

Ugyanakkor nem tekinti magát szinglinek valójában. Helyette egy másik kifejezést szeret használni.

Úgy hívom, hogy önpárkapcsolat.

Szóval ha bárki kérdi, és nem akarod azt mondani, hogy szingli vagy, mond nyugodtan azt, hogy csodálatos emberrel jársz, aki történetesen pont te vagy. Hivatkozz nyugodtan Emma Watsonra.

Kiemelt kép: Instagram / @britishvogue

Ajánlott videó

Olvasói sztorik