Élet-Stílus

Dér Heniről 12 év után újra férfimagazinos fotókat készített Nánási Pál

Tóth Andi után Dér Henit is lefotózta nagyon kevés ruhában.

Nánási Pál egy ideje úgy döntött, újra híres nőket fotóz, mivel a férfimagazinok háttérbe szorulása miatt hiányolta az ízléses, igényes, érzéki, de nem feltétlenül akt fotókat, úgyhogy weboldalán ezt az űrt próbálja betölteni. Első alanya Tóth Andi volt.

Nem kell férfimagazin, hogy Nánási Pál férfimagazinos képeket készítsen Tóth Andiról
A fotózás végére még a melltartó is lekerült az énekesnőről.

Most Dér Henit kapta lencsevégre egy újabb sorozatban, a többi fotót a weboldalon ide kattintva lehet megtekinteni. A fotózásról ezt mondta Nánási:

Dér Henit 12 évvel ezelőtt fotóztam utoljára az egykori CKM magazinba. És már akkor is bitang jó csaj volt. Most mondhatnám, hogy fogalmam sincs, hogyan sikerült megállítania – sőt visszafordítania az időt, de pontosan tudom, hogy mennyit tesz azért, hogy ilyen bomba alakja legyen. Azt is tudom, mennyire szerettük volna a Playboy magazinban is megmutatni őt eggyel merészebb fotókon, de úgy tűnik, ennek a sorozatnak most érkezett el az ideje. Heni vett egy nagy levegőt, és fejest ugrott… Még az se zavarta, hogy a pár héttel ezelőtti fotózáson már igen csak hűvös volt a víz. A képek viszont annál forróbbak!

Kiemelt kép: Nánási Pál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik