Élet-Stílus

Ez az igazi rongyrázás: a hagyományos lánykérés már nem menő, az influenszerek ezt is hét napig húzzák

Míg a legtöbb nőnek egy szép utazáson, egy közös baráti összejövetelen, a család előtt, vagy édes kettesben, visszafogottan kérik meg a kezét, az influenszer Laura G kicsit extravagánsabb lánykéréssel büszkélkedhet: a párja, szintén influenszer Dhar Mann, egy héten keresztül húzta a nagy kérdést, mint a rétestésztát, közben pedig úgy elkényeztette a jövendőbelijét, hogy a legtöbb embernek egy életre sok lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@laurag_143 által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2019, időpont: 2:59 (PDT időzóna szerint)

A srác azzal indította az egyhetes kalandot, hogy vett egy házat Los Angelesben kettőjüknek, majd elvitte egy kis wellness kikapcsolódásra, és rendezett egy bulit a barátaival együtt.

A harmadik napon bevásárolgattak Beverly Hillsben, aztán elmentek Disneylandbe, Párizsba, kivettek egy szobát az Eiffel-toronnyal szemben, majd végül a hetedik napon, ahelyett, hogy megpihentek volna, influenszer Dhar Mann megkérte influenszer Laura G kezét. Végre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@laurag_143 által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2019, időpont: 12:27 (PDT időzóna szerint)

A követők nem voltak elájulva a rongyrázástól, és attól sem, ahogy a gyűrű kinézett: bár nem szép dolog megjegyzéseket tenni más eljegyzési gyűrűjére, az biztos, hogy ez nagyobb, mint a lány feje, és a követők szerint úgy néz ki, mint amit gyerekkorunkban pörgettünk az automatákból, és két napig hordtuk, amíg el nem tört.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our Proposal vlog is now up!!😱 Double tap if you loved it ❤️❤️❤️

@ laurag_143 által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2019, időpont: 6:57 (PDT időzóna szerint)

Laura G-nek viszont, úgy tűnik, nagyon tetszett, hiszen igent is mondott – azóta pedig már azt is bejelentették, hogy babát várnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik