Élet-Stílus

Hajszolta a tökéletes alakot, végül az élete árán kapta meg

Louise Harvey 36 éves volt.

Meglehetősen megrázó történetről számol be a brit Metro nevű bulvárlap. Louise Harvey mindössze 36 éves volt, de a relatíve fiatal kora ellenére megszállottan kereste a tökéletes alakot, ami végül sikerült elérnie, csakhogy az élete árán. Harvey édesanyja szerint a lánya úgy tervezett, hogy két műtétet is szinte egyszerre csináltat meg, hogy időt és pénzt nyerjen. A nő tudta, hogy szenvedni fog, mivel a szépészeti beavatkozások után sokszor komoly fájdalmak közepette megy csak a felépülés.

Harvey szerette volna, ha feszesebb lenne a hasa, mivel a második terhessége után állítása szerint kicsit megereszkedett a bőre, amit nagyon sok edzéssel sem tudott eltüntetni.

A nő úgy volt vele, hogy a két műtétet egymás után csináltatja meg, de az édesanyja elmondása szerint valaki a kórházban arra beszélte rá a lányát, hogy végeztesse el egyszerre a beavatkozásokat, úgy időt is meg pénzt is nyer. A műtétek után Harvey két napig maradt a kórházban, majd otthon lábadozott tovább. Az orvosok az utolsó kontrollon azt állapították meg, hogy a hegek rendben gyógyulnak, így haza mehet és majd csak később kell jelentkeznie ellenőrzésre.

Harvey június 19-én hagyta el a kórházat, majd a 26-i kontrollon azt állították, hogy minden rendben halad a felépülésével.

A nőt július 3-án ennek ellenére kórházba kellett vinni, mivel rosszul lett. Mint kiderült, a nő szervei összeomlottak, vérömlenyek alakultak ki a szívében és a tüdejében is. A kórházban nagyot hibáztak, amikor elengedték Harvey-t úgy, hogy nem kapott megfelelő mennyiséű vérhígítót, úgyanis alighanem ez okozta azt, hogy a nő szervezet összeomlott.

Másnap a nő még életben volt, képes volt felismerni a gyerekeit, tudott velük beszélni, aztán a szervezete végleg feladta, az orvosoknak nem sikerült megmenteni az életét. A boncolásból világosan kiderült, hogy Louise Harvey tüdőembólia miatt halt meg, amit egy vérrög okozott.

A megrendült anyuka próbálta felvenni a kapcsolatot a kórházzal, de állítása szerint senki nem állt szóba vele, nem adott senki választ neki, hogy miért kellett a lányának meghalnia. Végül sikerült elérni a beavatkozást végző és előkészítő plasztikai sebészt, akitől megkérdezték, hogy tudták-e, hogy a családban többeknek is szív és érrendszer megbetegedése volt és hogy nem lehetett volna elvégezni az említett műtéteket, pláne nem egyszerre a kettőn. Mint kiderült: a plasztikai sebészeten tudtak arról, hogy Harvey felépülése kockázatos lehet, mivel ezeket az információkat egy előzetes egyeztetésen a nő elárulta az orvosoknak.

Akárhogy is, a plasztikai magánklinika azóta bezárt, arról nincs információ, hogy Harvey halálával összefüggésben, vagy más okok miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik