Élet-Stílus

Nagyon kiakadtak a fiatal turistára, hogy milyen merész öltözetben ment el vásárolni

Sokan azt gondolják, hogy az országba látogató turisták egyre kevésbé tisztelik a helyieket.

A Bali Expats nevű Facebook-csoportban rengeteg turista van, akik sokszor ebből a forrásból értesülnek a csodálatos ország dolgairól. A csoportot többnyire tájékozódásra használják az emberek, de vannak benne helyiek is. Akárhogy is, nemrég egy feltöltött fotó keltett nagy felháborodást, amin egy bikiniben vásárló nő látható. A kép alapján tényleg kicsit erősnek hat a nő öltözete, pláne, hogy mellette egy olyan ember áll, aki teljesen fel van öltözve.

A helyiek szerint a környékre érkező nyaralók egyre többször azt gondolják, hogy az övék minden és emiatt az utcán is úgy lehet viselkedni, mintha otthon, a hálószobában lennének.

A Mirror Bali kapcsán közöl egy olyan képet is, amin egy fiatal pár látható, a pár női tagja pedig egy olyan fürdőruhát visel, ami szó szerint semmit nem takar. Aki kíváncsi a képre, az itt tudja megtekinteni. Persze a budapestieknek is vannak élményeik a hétvégente hangoskodó és féktelenül bulizó turistákkal kapcsolatban, de ilyesfajta meztelenkedés azért ritkán szokott előfordulni a Király utcában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik