Élet-Stílus

Férfi szeretőjét is elvitte a nászútra az ifjú férj

A feleség szerint a férje csak a pénzéért vette el.

Felbontott a máltai bíróság egy 11 éves házasságot, amelyik úgy tűnik, már első pillanattól kezdve elhibázott volt. A bírósági iratokból az derül ki, hogy a férj csak a pénzéért vette el a feleségét, akit aztán cselédként kezelt – írja a Times of Malta.

Anthony Vella bíró szerint, a férj alábecsülte a házasság kötelékének jelentőségét. A pár 2007-ben házasodott össze, de nászútra csak a következő évben mentek. A férj két nappal az indulás előtt közölte a feleségével, hogy egy közeli barátja is elkíséri őket.

A nő azonban csak akkor döbbent meg igazán, amikor a korfui hotelben megtudta, hogy a férje egy háromágyas szobát vett ki, a közeli barát így nászútjuk minden pillanatában velük lesz.

Az asszonynak ekkor kezdtek el kétségei felmerülni a férje szexuális orientációjával kapcsolatban.

A nő ma már úgy gondolja, a férje csak a pénzéért vette feleségül. A bíróságon elmondta, hogy a férje elvárta volna tőle, hogy az után is főzzön, mosson és takarítson rá, amikor már különváltak, és a férfi a barátjával költözött közös háztartásba.

A férfi a házasság tizenegy éve alatt érzelmileg, és romantikusan is elhidegült a feleségétől. Bár a nő kétszer is teherbe esett, a férfi egyszer sem ment el vele orvoshoz. A nő mindkétszer elvetélt, ám egyik alkalommal sem a férje vitte kórházba. Egyik alkalommal egyedül ment, máskor pedig az anyjával.

A feleség elmondta, hogy a férje már az esküvő finanszírozásába sem akart beszállni, a gyűrűk kifizetését is megtagadta, végül csak az autóbérlésért, és a videózásért fizetett. A nő szerint, a férfi soha sem volt hajlandó vele az anyagi helyzetéről beszélni.

A férj a bíróságon egyszerűen elutasította a felesége vádjait, de más magyarázattal nem állt elő.

A tárgyaláson felszólalt az Appogg gyámügyi szervezet képviselője is, aki elmondta a házaspár örökbefogadás iránti kérelmét azért utasították el, mert a férfi nem volt hajlandó családterápiás kezelésekre járni, és úgy tűnt, hogy a gyermekvállalásra csak pénzügyi befektetésként tekint. A bíróságon elhangzott még, hogy a férfi, gyermekkorában családon belüli erőszaknak volt kitéve.

A bíróság felbontotta a házasságot. Az indoklásban az szerepelt, hogy férj nem volt hajlandó semmiféle elköteleződésre. A bíróság a férfi szexuális orientációját nem vizsgálta.

(Kiemelt képünkön Korfu, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik