Élet-Stílus

Lement a pincébe, bokáig érő vér fogadta

És hús, csontok, meg zsír.

Egy iowai családot valóságos pokol fogadta a saját pincéjükben. A gyomorforgató szagot az édesapa, Nick Lestina vette észre először, aki rögtön értesítette a hatóságokat, hogy valami nagyon nincs rendben. Az édesapa a helyi sajtónak elmondta, hogy a vérben úszkáltak hús, zsír -és csontdarabok is.

Lestináék viszonylag hamar rájöttek, hogy az egyik szomszédban működő hentestől szivárog az ő pincéjükbe a gyomorfogató húsipari végtermék.

A férfi azt nyilatkozta, hogy senkinek nem kívánja azt a bűzt, ami a lakásukból áradt. A hatóságok szerint alighanem az elvezető rendszerben történhetett valami hiba, így került horrormennyiségű vér Lestináék pincéjébe. Az édesapa elmondta, hogy a család még nem tudta felszámolni a gusztustalan állapotokat, mivel a vér még mindig szivárog az alaksorba.

A húsipari vállalatot figyelmeztették, hogy a rendszer meghibásodhatott, ezért azóta már konténerbe gyűjték a végterméket. Lestináéknak így már csak azt kell megvárniuk, amíg a maradék húsos-véres lé le nem folyik hozzájuk, aztán elkezdhetik a takarítást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik