Élet-Stílus

Az oroszlánját küldte rá egy pakisztáni férfi a villanyszerelőre, aki a pénzét követelte tőle

A villanyszerelő csak egy hónappal az eset után tett feljelentést, mert még mindig hitt benne, hogy a pénzéhez juthat.

Gyilkossági kísérlettel vádoltak meg egy pakisztáni férfit, mert ráeresztett egy oroszlánt arra a villanyszerelőre, aki elvégzett neki egy munkát, majd fizetségét követelte. Bár az eset még szeptember 9-én történt, a villanyszerelő csak a napokban tett feljelentést – írja a helyi lapokra hivatkozva a Khaleej Times című pakisztáni hírportál.

A rendőrségi iratok szerint, Ali Raza, a Pandzsáb tartomány fővárosában, Lahore-ban található Sada-e-Imam Hussain kegyhely gondnoka megbízta Mohammad Rafique villanyszerelőt, hogy végezzen el bizonyos munkákat a gyülekezeti teremben. Amikor a villanyszerelő végzett, és a fizetségét kérte, a gondnok azt mondta neki, menjen vissza később. Rafique aztán többször is elment Razához a pénzéért, de mindig csak azt a választ kapta, hogy majd később.

A villanyszerelőnél végül elszakadt a cérna, és erélyesen követelőzni kezdett. A gondnok ekkor ideges lett, és ráeresztette a háziállatként tartott oroszlánját a férfire. Rafique segítségért kiabált, néhány járókelőnek pedig sikerült megmenteni a férfi életét. Az oroszlán az arcán és a karjain sebesítette meg a villanyszerelőt.

Az incidens után Raza azt ígérte, hogy megadja a tartozását, állja Rafique kórházi számláját, sőt, még kártérítést is fizet, ha elfelejtik az egész ügyet. A villanyszerelő beleegyezett, de megint nem kapott egyetlen fillért sem a gondnoktól, ezért egy hónappal később feljelentést tett.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik