Élet-Stílus

Túl merész bikinije miatt tartóztattak le egy fiatal nőt a Fülöp-szigeteken

Felháborodott helyiek hívtak rendőrt a bikini miatt.

Letartóztattak, majd megbírságoltak egy 26 éves, tajvani nőt múlt héten, a fülöp-szigeteki Boracay szigeten. A turista annyira sokat láttató fürdőruhában ment le a strandra, hogy azzal közszeméremsértést követett el – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Lin Csu-Csing bikinije gyakorlatilag néhány zsinórból állt, alig takart valamit a testéből. Bár a hotel személyzete figyelmeztette a nőt, ne menjen abban a fürdőruhában a nyilvános strandra, Lin nem hallgatott a tanácsra, két egymást követő napon is abban a bikiniben jelent meg a strandon. A második napon felháborodott helyiek rendőrt hívtak.

Fotó: Mirror video

A rendőrök kötelezték a fiatal nőt, hogy vegye fel a pólóját és rövidnadrágját, majd letartóztatták, és a barátjával együtt bevitték a kapitányságra. Lin azt mondta, a fürdőruhája egyfajta művészeti forma, ami segít neki a szabad önkifejezésben, és az önbizalmat ad neki. Hozzátette, a hazájában teljesen természetes, ha egy nő ilyen fürdőruhát vesz. A rendőröket azonban nem igazán érdekelte a magyarázat, közszeméremsértésért 2500 fülöp-szigeteki pesóra (kb. 15 ezer forintra büntették).

Lin és a barátja az eredeti terveiknek megfelelően, október 11-én, pénteken utaztak haza.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik