Élet-Stílus

Megható videóval ünnepelte az apa leukémiával küzdő fiával, hogy 11 hónapja rákmentes

Nagyon kedves videót közöltek arról, hogyan ünnepeltek.

Már azelőtt Down-szindrómát valószínűsítettek a most kétéves Kristian Thomasnál, hogy még meg sem született.

Amikor megkaptuk a diagnózist, az orvosok úgy tűntek, mintha halálos ítéletet mondtak volna ki. Nagyon sokszor odajöttek hozzánk, hogy talán elvetethetnénk Kristiant, mert agyi- és szívproblémái is lehetnek

– mondta anyukája, Josilyne videóblogjában.

Miután megszületett a vérében is rendellenességet találtak, ami leukémiához vezethet, ami növelte annak az esélyét, hogy leukémia alakul ki nála – írta a Daily Mail.

2018 júniusában meg is állapították, hogy leukémiás, és öt kör kemoterápiának vetették alá. Édesapja, Kenny Thomas végig ott volt mellette és táncolt neki. Azt gondolta, hogy így könnyebbé teheti fiának a megpróbáltatásokat és elterelheti a figyelmét. A táncokat gyakran fel is vették, és kiposztolták a férfi Instagramjára. Az első Ciara Level Up című dalára készült még 2018 júliusában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Dancing Dad (@kennyclutch_) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2018, időpont: 9:28 (PDT időzóna szerint)

 

Novemberben, öthónapnyi kezelés után végül rákmentesnek titulálták a kisfiút. Most apa és fia együtt ünnepelte, hogy Kristian 11 hónapja rákmentes. Egy közös tánccal, a Lil Mamma nevű rapper egyik számára, ami igen népszerűvé vált az internetezők körében.

A tánc egyébként abból a szempontból annyira nem is meglepő, hogy a négygyermekes apa egyébként is táncos valamint koreográfus.

https://www.instagram.com/p/B3iNUkBnkqJ/

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik