Élet-Stílus

Egyszer csak azon kapta magát, hogy valaki lehányta a haját a repülőúton

Vannak reggelek, amikor semmi sem akar sikerülni, egy nőnek a múlthét szerdai ilyen volt.

Azt gondolnánk, hogy egy reggeli repülőút meglehetősen eseménytelen lesz. Ami általában így is van, de nem ennek a nőnek a szerda reggeli, ahogy arról a Mirror is beszámolt.

A Spirit Airlines Chicagóból Baltimore-ba tartó gépén ugyanis egy másik utas a hajába hányt, és – ha ez még nem lenne elég – egy harmadik utas folyamatosan közvetítette a történéseket a Twitter-oldalán.

Először egy videót tett közzé Cassidy Smith, ahogy a nő hajából egy légiutas-kísérő próbálja kiszedegetni a hányásdarabokat. Aztán közelebbi képeket is mutat a hajról, meglehetősen gusztustalan.

https://twitter.com/Cassidy44/status/1181720319226253314

A gép így megszakította az útját, úgy tűnt, hogy a valószínűleg részeg férfit, aki hányt, leszállítják, és folytathatják az utukat, de nem, mindenkinek le kellett szállnia, míg ki nem takarították a repülőgépet. Mikor aztán végre újra felszállhattak az utasok, a lehányt hajú lány újra megjelent, frissen mosott hajjal, és már mosolyogva.

Igazi bajnok

– írta Smith, aki hozzátette azt is, hogy a nőnek a Spirit Airlines igazán felajánlhatná, hogy örökké ingyen utazhat a gépein ezentúl.

Egyébként, a hányó férfit nem engedték fel újra a gépre, ahogy hamarosan két másik férfinek is le kellett szállnia a repülőről. Bezárkóztak a hátsó vécébe, és elárasztották a gép hátulját. Állítólag ők sem voltak szomjasak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik