Élet-Stílus

Furán viselkedett az amerikai család autója, nem hittek a szemüknek, amikor felnyitották a motorháztetőt

Az autó motorjának szörnyű hangja volt, az utastérben égett szag terjengett.

Furán kezdett el viselkedni a pittsburghi Persic család autója. Holly Persic a könyvtárba tartott a járművel, amikor azt vette észre, hogy a motor borzalmas hangokat ad ki, az utastérben pedig fura, égett szag terjeng. A nő félreállt, majd felhívta a férjét, Christ, hogy megkérdezze, mitévő legyen. A férfi csak annyit tudott tanácsolni, hogy nézzen be a motortérbe. Pár perccel később a megdöbbent Holly ezt a fotót küldte el a férjének:

Kiderült, hogy mókusok raktak fészket a család autójának motorterében. Alaposan kibélelték az egészet fűvel, és elkezdték feltölteni az éléskamrájukat dióval – írja a Reuters.

Chris Persic megosztotta a Facebookon a mókusfészekké változott motorházról készült fotót, ami aztán elterjedt a közösségi médiában.

A férfi azt írja, a mókusok legalább kétszáz diót táraztak be maguknak télire, és annyi füvet, hogy egy órába került, mire a szervizben mindent kiszedtek belőle. A férfi azt tanácsolta azoknak, akik rendszeresen a szabadban parkolnak, hogy időnként nézzenek be a motorháztető alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik