Élet-Stílus

Isten egy halálos autóbalesettel bizonyította be Pindroch Csabának, hogy létezik

Előtte is hitt benne, de akkor lett teljesen biztos a létezésében.

Szerdán Pindroch Csaba lesz Rónai Egon vendége a Húzós című műsorban, a színész pedig többi között vallásosságáról és annak miértjéről is beszélt. Rónai megkérdezte, kapott-e bizonyítékot arra, hogy Isten létezik, Pindroch pedig azt feleli: „kaptam, kőkeményen kaptam”. A történet nem hétköznapi: a Valami Amerika után kapott egy luxusautót, amit később elloptak tőle és mivel a slusszkulcs is benne volt, ezért ki is kellett fizetnie.

Nagyon kikészültem, minden bajom volt, úgy volt, hogy el kell adnunk a lakásunkat, minden szinten padlóra kerültem. Akkor egy televíziós műsorban Csiszár Jenő volt a párom, akit én addig nem ismertem. Összehaverkodtunk, mondta, hogy megy le Pécsre, kértem, vigyen el, mert a feleségem ott játszik. Az autóban beszélgettünk, elmeséltem neki az autós történetemet, mire azt mondta, ne aggódjak, az Úristen mindig az X-re játszik. Bár egy hívő embernek mondta, én nem hallottam meg az egészet.

A visszafelé utat már a saját autójukkal, a felesége és annak barátnőjének, illetve akkori kutyájuk társaságába tette meg. Hajnali egy körül Dunaújvárosnál arra lettek figyelmesek, hogy a szakadó esőben egy páros sétál az út szélén. Lefékeztek, visszamentek értük és mint kiderült, egy 80 éves nő és annak 60 éves lánya mellett mentek el. Elvitte, majd Érden kirakta őket egy piros kerítéses háznál, aztán továbbindultak. A sztori következő helyszíne már az Üllői út, amit mire odaértek, lezártak, ugyanis baleset volt.

Nekik akkor Ford Focus autójuk volt és az úton is pont egy ugyanolyan, színre és típusra is egyező állt, előtte pedig egy halottaszsák.

Mint megtudták, gázolás történt és meghalt valaki, nagyjából huszonöt perccel azelőtt, hogy odaértek.

A mi kitérőnk pont annyi volt. Így fogtam fel, hogy nekünk pont ezért adta ezt a Jóisten

– mondta Pindroch Csaba, majd hozzátette: hogy egyértelműsítse (mármint Isten), „mintha ő egy autista lenne”, egy másik esettel be is bizonyította. Egy héttel később újra Érden járt és belefutott abba az anya-lánya párosba, akiket hazavitt és pont az lakott a szomszédjukban, akit ő keresett.

Az adás 20:55-kor kezdődik az ATV Spiriten. A keddi adás vendége Dopeman volt, ő arról beszélt, hogy mostanában sokkal jobban él, mint korábban.

Kiemelt kép: Facebook/Pindroch Csaba

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik