Élet-Stílus

Az apának választania kell: a családját tartja meg vagy a tetoválását

Meglehetősen nehéz élethelyzetről cikkezik a Mirror.

A Mirror egy Reddit-fórumon közölt bejegyzésre hivatkozva ír arról az édesapáról, aki egy tetoválás miatt olyan családi konfliktusba került, ami miatt elveszítheti akár az egész családját is. A férfi, aki az igazi nevét érthető okokból nem vállalta fel, leírja, hogy amikor megszülettek a gyerekei, a karjára tetováltatta a nevüket.

Andy, Sara és Kate

Ezeket a neveket említi a poszt, bár a felhasználó megjegyzi, elővigyázatosságból ezek nem a gyerekek valódi nevei. A férfi megemlíti, hogy egy nap leültek Andy-vel és a feleségével beszélgetni arról, hogy a fia nem érzi jól magát a bőrében. A fiatal fiú bevallotta a szüleinek, hogy bár férfi testbe született, de az életét nőként szeretné leélni. A fiú édesanyja azonnal támogatta a dolgot és az apa is elfogadó volt, mert egyetértettek abban, hogy a lényeg az, hogy a gyermekük boldog legyen.

Aztán múltak az évek, Andy időközben megváltoztatta a nevét is, Athena lett.

Az apát egy nap ismét beszélgetni hívta a felesége és a lánya, akik megpróbálták elmagyarázni neki, hogy a karján lévő tetoválás sérti Athenát és szeretnék, ha Andy helyett a mostani neve lenne a karjára varrva. A férfi nem teljesen értette, hogy mi ezzel a gond, mivel a lánya Andyként született és azért van ott az a név, mert a tetoválás akkor készült, nem pedig most, amikor már Athenának hívják és nőként éli az életét.

Athena nagyon mérges lett az apjára, azt vágta a fejéhez, hogy rossz szülő. A felesége is a lánya mellé állt, aki azzal kezdett fenyegetőzni, hogy elhagyja és viszi magával a gyerekeket is, ha nem szedi össze magát. Az apa azzal érvelt, hogy a tetoválás átalakítása nem lenne könnyű, előbb lézeres eljárással kellene eltüntetni, majd egy teljesen újat készíteni, erre pedig neki nincs pénze. A felek végül nem tudtak megegyezni, így jelenleg rosszabb a hangulat a családban, mint valaha.

A férfi egyébként segítségért fordult az internet felé, arra kíváncsi, hogy tényleg ő ebben a helyzetben a hunyó, mivel nem érti meg a lánya érzéseit, vagy inkább a többiek reagálják túl az egész ügyet.

Ti mit tennétek a helyében?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik