Élet-Stílus

Bokornak álcázta magát egy nő a húga eljegyzésén

Hatalmasat mentek Twitteren az álcaruhás lánykérés képei.

Mit meg nem tesz az ember a szeretett testvéréért? Az a minimum, hogy álcahálóba bugyolálva, magát bokornak álcázva asszisztál egy tökéletes lánykéréshez. A 23 éves, wisconsini Therese Merkel pontosan ezt tette – írja a Popsugar.

Andrew Philibeck nagyjából egy hónappal ezelőtt kereste meg Therese-t, a bártnője, Rachel nővérét, hogy az engedélyét kérje a lánykéréshez, illetve a segítségét, hogy mindezt úgy tehesse meg, hogy Rachel soha ne felejtse el a pillanatot. Therese, a család fotósa és videósa már ekkor elhatározta, hogy bárhogy is, ki fogja találni a módját, hogy megörökíthesse a lánykérést.

Therese és Andrew megbeszélték, hogy Rachel annak örülne a legjobban, ha a szabadban kérnék meg a kezét. Egy Picnic Point nevű helyet választottak, ahol sok napraforgó nyílik, ami Rachel kedvenc virága. Miután a helyszín és az időpont is megvolt, Therese-nek már csak azt kellett kitalálnia, hogyan fogja titokban megörökíteni a pillanatot. Kis keresgélés után az internetről rendelt magának egy katonai álcaruhát.

A terv bevált, Rachel igent mondott, és Therese-nek is sikerült megörökíteni a pillanatot. A nővér a Popsugar kérdésére elárulta, az álcaruha csak egy volt a nap nagy meglepetései közül, Andrew titokban egy egész családi ünnepséget szervezett le a lánykérés napjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik