Élet-Stílus

Taxisofőr mentett meg egy prostitúcióra kényszerített, várandós román nőt Angliában

Az emberkereskedőt elítélték, de szökésben van.

Egy angliai masszőr állásra jelentkezett egy fiatal, várandós nő Romániában. Miután megérkezett a lutoni reptérre, kiderült, hogy valójában szexmunkást akarnak belőle csinálni – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A reptéren egy Robert Enescu nevű, 26 éves férfi várta a nőt, majd londoni, illegális bordélyba vitte, ahol fogva tartották, és arra kényszerítették, hogy fehérneműben pózoljon olyan fotók elkészítéséhez, amivel majd az interneten hirdethetik a szolgáltatásait.

A nőt később átszállították Coventrybe, hogy egy ottani bordélyban álljon munkába. A városba érkezve Enescu leintett egy taxit, a sofőrnek pedig megadta a címet, ahová le kell szállítania a nőt. Tahir Mehmood, a taxis azonban észrevette a nőn, hogy valami gond van, ezért félrehúzódott, és faggatni kezdte az utasát.

A román nő sírva fakadt, elmesélte a történetét, és arra kérte a taxist, hogy segítsen neki hazajutni. Mehmood azonnal hívta rendőrséget. A rendőrök a kapitányságra vitték a nőt, kihallgatták, másnap pedig razziát tartottak a bordélyházban, ahol több nőt tartottak fogva az akaratuk ellenére. Mindez 2018. februárjában történt.

Enescu megszökött a brit hatóságok elől, de nemrégiben, a távollétében kilenc év börtönbüntetésre ítélték. A férfit a brit rendőrség és az Europol is körözi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik