Élet-Stílus

Beismerte a világ legfurább nevű férfija, hogy játékfegyverrel ment be a könyvtárba

A férfi 2007-ben anyakönyveztette a fura nevet.

Bonyolult úr egy fekete fürdőköpenyt viselt, amikor megjelent a vádlottak padján egy londoni bíróságon. A 35 éves férfit két kórházi ápoló kísérte. Bonyolult úrnak azért kellett megjelennie a bíróság előtt, mert egy igazi fegyverre megtévesztésig hasonló játékpisztoly volt nála, amikor februárban belépett a St Pancras téri közkönyvtárba – írja a Mirror című lap.

Bonyolult úr teljes neve: Valami Hosszú és Bonyolult (Something Long and Complicated). Magyarosan Bonyolult Valami Hosszú és-nek kell leírni, a vezetékneve ugyanis Bonyolult, a keresztnevei pedig Valami hosszú és. Bonyolult urat 2007-ig William Woodnak hívták, de akkor hivatalosan nevet változtatott.

Fotó: Facebook

Bonyolult urat még februárban, közvetlenül a játékfegyveres incidens után letartóztatták, azóta egy blackfriarsi kórházban ápolják. A bíróság egyelőre a beismerés ellenére sem hirdetett ítéletet, mert megvárják a pszichiátriai szakértő véleményét.

Bonyolult úr 2015-ben került be először a hírekbe, amikor a Facebook felfüggesztette a profilját, mert nem hitték el, hogy a Valami Bonyolult és Hosszú a valódi neve. A férfi akkor azt nehezményezte igazán, hogy nem tudott kapocsaltba lépni azokkal a nőkkel, akiket a Tinder, internetes társkeresőn ismert meg.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik