Élet-Stílus

Scooter Braun reagált Taylor Swift vádjaira

Először adott interjút azóta, hogy megvásárolta Taylor Swift zenéjének jogait.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, valóságos celebháború alakult ki, amikor Justin Bieber és Demi Lovato menedzsere, Scooter Braun bejelentette, hogy megvásárolta Taylor Swift maszterjeinek jogait előző kiadójától.

Taylor Swift miatt kitört a celeb polgárháború, de nagyrészt igaza van
Ha leszámítjuk a piti drámát, akkor nagyon fontos problémára hívta fel a figyelmet.

A vitában egyébként Braun eddig kifejezetten csendes volt, most viszont a Wide Open podcast vendégeként megkérdezték az ügyről, és először beszélt nyilvánosan a Swifttel való háborújukról, számol be róla a Buzzfeed.

Volt némi dráma az életemben mostanában. És emberek megkérdőjelezték az integritásomat. Mindenfélét összehordtak rólam. Ismerned kell a szándékaidat. Szerintem ne bánj meg semmit az életben, amit nem rosszindulatból tettél. Rosszindulat nélkül élem az életemet. A megbántott emberek megbántanak embereket, és egy rakás dolgot beléd látnak.

Az egész ügy Braun szerint azért robbant ki, mert Swiftnek nem volt elegendő információja az egész ügyről, aztán pedig elzárkózott a kommunikációtól.

Nehéz, amikor olyanokkal támadnak, ami nem igaz, de a másik számára igaz, pusztán azért, mert nem áll rendelkezésére minden információ. És éppen ezért vagyok mindig nyitott vagyok a kommunikációra, és elbeszélgetek bárkivel, és azt mondom, talán ez az egész egy félreértés volt, és örömmel beszélek róla veled. De nem mindenki hajlandó erre.

Braun nem osztott meg semmi konkrétumot, csak finoman belengette, hogy egy nap majd úgyis napvilágot lát az igazság erről sokat sejtetően.

A helyes dolgot cselekedtem. Nem mindenki lesz elégedett azzal, amit csinálsz. De idővel megtanultam, hogy hosszútávon az igazság mindig felszínre tőr. Én pedig magabiztos vagyok ebben.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik