Élet-Stílus

Egy hónapig szenvedett fejfájástól egy nő, sokkolta, amikor kiderült, barátja mit csinált vele

Az amerikai férfit 25 évig tartó börtönbüntetésre ítélték, miután kiderült, majdnem megölte barátnőjét.

Az amerikai Georgia államban élő Nicole Gordon csak arra emlékezett, hogy az autójában ülve veszekedett a barátjával, amikor elvesztette az eszméletét, miután betört a vezetőoldali ajtó ablaka. Amikor magához tért, már barátja, Jerrontae Cain autójában ültek, és a férfi anyjának házához mentek.

Barátja azt mondta neki, fejsérülését a betört ablak okozta. A nő több mint egy hónapon keresztül volt a férfi anyjának házában, és közben folyamatosan súlyos fejfájás gyötörte, memóriazavarai voltak és nehezen tudott beszélni.

Végül a nő egyik aggódó barátja egy atlantai kórházba vitte Gordont, és ott az orvosok megállapították, hogy egy pisztolygolyó van a koponyájában. A kórház azonnal értesítette a rendőrség, és az ügyben indított nyomozás közben kiderült, hogy Cain az autóban történt veszekedés közben fejbe lőtte a nőt, aki erre egyáltalán nem emlékezett – írta a helyi sajtó.

Bár Cain ellen már 2017-ban körözést adtak ki, végül csak idén januárban fogták el a helyi rendőrök, az FBI segítségével.  A férfit csütörtökön 25 évig tartó börtönbüntetésre ítélte egy georgiai bíróság, miután bűnösnek mondták ki a 2017 nyarán történt eset miatt. A férfit halálos fegyverrel elkövetett súlyos bántalmazás, súlyos testi sértés, és illegális fegyverbirtoklás vádjában találták bűnösnek.

Közben a 42 éves Gordon kénytelen lesz egész életét a lövedékkel a fejében leélni. Az orvosok ugyanis megállapították, hogy a koponyájába fúródott golyót nem lehet kivenni: ha megpróbálnák, az könnyen az életébe kerülhetne.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik