Élet-Stílus

Saját lábujjából készült koktélt ivott a brit férfi

Egy korábbi brit tengerész az első, aki ivott a saját mumifikálódott lábujjából készített koktélból – írta a Metro.

Nick Griffiths, egy extrém hosszúságú, 480 kilométeres maratonon vett részt Yukonban, mikor lefagyott három lábujja, amiket le kellett amputálni. Még a kórházban lábadozott, mikor egy nővér mutatott neki egy videót a Sourtoe Cocktail kihívásról, a yukoni Dawson City Downtown Hotelének hagyományáról.

Az 1973 óta létező kihívás lényegében whiskey lehúzásáról szól, csak a pohárban ott van még egy lábujj is. Akkor sikeres, ha az ujj hozzáér az megivó szájához, de meginni nem szabad.

Griffiths a lábujjait felajánlotta a hotelnek, miután megtudta, hogy hiányban szenvednek; az emberek vagy ellopják, vagy lenyelik véletlenül. Egy ilyen hibáért a hotel 2500 dollárt, azaz 750 ezer forintot számláz ki.

Hat hétbe telik, míg kősóval mumifikálják az ujjakat, és használatra készen áll. Tegnapelőtt pedig Griffiths volt az első, aki a saját lábujjával készített koktélból kortyolt.

Nem volt olyan rossz, mint gondolnád. Inkább hasonlít egy jégdarabnak, mint bármi másnak. Bár ugyanúgy néz ki a lábujjam, mint mikor utoljára láttam

– mondta a férfi.

Congratulations to former British Marine Nick Griffiths for doing the Sourtoe Cocktail with his own frostbitten Big Toe! Nick traveled all the way from Manchester England for the occasion .

Közzétette: Downtown Hotel – 2019. szeptember 24., kedd

Azt is elmesélte, hogy bár a lányai már kicsit unják, hogy az apjuk mindenkinek erről sztorizik, alapvetően az egész családja viccesnek tartja a történetet.

Ez tényleg egy olyan dolog, amire mindig is emlékezni fogok.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik