Élet-Stílus

Hatalmas szerelembe esett azzal a dj-vel, aki az esküvőjén játszott

Egy nő beleszeretett a csaknem kétszer annyi idős dj-be, aki két évvel korábban az ő esküvőjén zenélt.

A 26 éves Megan Willis és jelenlegi partnere, a 49 éves Mark Stone 2015 novemberében találkozott először egymással. A nő testvére mutatta be őket, és végül a férfi lett felkérve Willis 2016 júliusában tartott esküvőjére – írta a Mirror.

A házasság még csak egy éve tartott, mikor a feleség úgy érezte, hogy boldogtalan és el van hanyagolva. A nővéréhez ment vigaszt találni, ahol összefutott Stone-nal, és azon vette észre magát, hogy mennyire megnyílt neki, és milyen nyíltan beszél az elromlott kapcsolatáról. Közeli barátokká váltak, és mindennap beszéltek. Stone tudta miről beszél Willis, ugyanis akkoriban az ő 27 éves házassága is a végéhez közeledett, bár azt nem ő, hanem felesége kezdeményezte.

Mikor a nő végül beadta a válókeresetet, Stone végig tartotta benne a lelket, 2018 januárjában lett vége a jogi hercehurcának, Észak-Karolinába költözött.

Azt hiszem, először én szerettem bele. Mark ekkor még házas volt, noha a feleségétől külön élt, nem akartam semmit sem tenni. Megtartottam magamnak. Ekkoriban neki volt szüksége az én támogatásomra

– mondta Willis. Stone válásának nyolc hónappal később lett vége, és ő is átköltözött Észak-Karolinába.

View this post on Instagram

#waterlanternfestival #teamReidsville #wearemarkandmegan

A post shared by Mark & Megan (@wearemarkandmegan) on

Willis bevallja, hogy először kételkedett a kapcsolatukban a 23 évnyi korkülönbség miatt, de ezek az aggodalmak viszonylag hamar elpárologtak.

Én idősebb lelkületűbb vagyok, ő fiatalosabb, szóval körülbelül olyan, mintha középen találkoztunk volna. Tökéletes.

Boldogok, a kapcsolatukat a családjaik is elfogadták, és most azon ügyködnek, hogy lehessen közös gyermekük, Stone vazektómia helyreállító műtéten is átesett.

Mindeközben a közösségi médiában is elég aktívak, egy Instagram-oldalt is létrehoztak, hogy megcáfolják azokat az előítéleteket, amiket a nagy korkülönbségű párokkal szemben gondolni szoktak az emberek.

A szerelem, az szerelem. Soha ne szégyenkezz a szerelmed miatt. Sose rejtsd el a szerelmed. Ordítsd a háztetőkről, mert ez a legcsodálatosabb érzés, szeretni és szeretve lenni

– mondta Willis.

https://www.instagram.com/p/B1IKVJhn37B/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik