Élet-Stílus

Füstbe ment az első fingóverseny terve Indiában

Képtelenek voltak elengedni magukat a lámpalázas versenyzők.

Kudarcba fulladt az első fingóverseny az indiai Gujarat tartományban fekvő Suratben. Bár a leghangosabb, a leghosszabb, és a legdallamosabb szellentés kategóriájában is szerettek volna bajnokot avatni a szervezők, végül az összes trófea náluk maradt – írja a Deccan Herald című helyi lap.

India első szellentőversenyét vasárnap rendezték volna meg, csakhogy az összes indulónak inába szállt a bátorsága. Yatin Sangoi, az egyik szervező az eseményre érkező riportereknek elmondta, hogy bár több mint hatvan aspiráns jelezte részvételi szándékát az előzetes regisztráció során, a helyszínen már csak húsz versenyző jelent meg, közülük hárman merészkedtek fel a színpadra, ám mindhárman annyira zavarba jöttek a mintegy hetvenfős nézőseregtől, a kameráktól, a fényképezőgépektől, és az újságíróktól, hogy képtelenek voltak akár egy apró szellentést is elengedni.

A szervezők azonban nem adják fel, újra megpróbálják majd megrendezni a versenyt Mumbaiban. Hogy elkerüljenek egy a gujaratihoz hasonló kudarcot, az tervezik, hogy versenyzőknek fülkéket biztosítanak majd a színpadon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik