Élet-Stílus

Herén harapott egy tevét egy nő, akire ráült egy parkolóban az állat

Így menekült meg.

A luisianai Grosse Tete-nél van egy benzinkút és teherautó parkoló, amelynek a fő látványossága egy kisebb állatkert, úgy hívják, Tiger Truck Stop. Itt állt meg egy floridai kamionsofőr és férje, hogy a süket kutyájuk kicsit mozoghasson végre. Meg is tette, elrohant, a nő pedig utána, át egy kettős szögesdrótkerítésen, aminek a másik oldalán egy teve, Caspar tartózkodott. A rendőrség szerint a kutya a férj által eldobott falat után rohant be a karámba – számolt be róla a Sun Herald. A nő és az eb megzavarhatta Caspart, aki lehuppant a nőre, és majdnem összetörte. Egy teve akár 500 kiló is lehet. A nő pedig menekülni próbált, egy nem éppen mindennapi, de mindenképpen hatásos módszerrel. A rendőröknek később azt mesélte:

Beleharaptam a golyóiba, hogy kiszabaduljak.

A nőt kórházba kellett szállítani, de állapotáról nem lehet tudni semmit. A tevének viszont nem esett komolyabb bántódása. Caspar tavaly nyár óta él a Tiger Truck Stopban, mikor a parkoló előző, névadó állatát, Tonyt, a tigrist el kellett altatni veseelégtelensége és más egészségügyi problémái miatt.

Korábban a parkoló tulajdonosa, Michael Sandlin úgy nyilatkozott, hogy további állatok beszerzését tervezi, hogy a gyerekeknek létrehozzon egy állatkertet, amiben etethetik az állatokat.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik