Élet-Stílus

Ötletes megoldással állt elő az anya, akinek fia tiszteletlen volt a tanáraival

A fiú most már biztos kétszer is meggondolja, bunkó legyen-e a tanórákon.

Becky Crandley fia tavaly nagyon csúnyán viselkedett a tanáraival, és most ősszel, hogy újabb tanév kezdődött, sem változott a helyzet. Már két olyan e-mailt is kapott tanároktól az anya, amiben arról írtak, hogy bajba jutott a fia, de már korábban is többször felhívták az anyát ilyen-olyan ügyek miatt.

Tavaly megváltozott a magatartása, gondolom ilyen kamaszkori dolog, de ezt a gorombaságát és tiszteletlenségét nem hagyhatom

– nyilatkozta az anya a Kent Live-nak az anya.

Már többször is büntetést kapott a fiú az iskolában, de semmi sem működött, ezért Crandley végül úgy döntött, a saját kezébe veszi az ügyet. Felvette a kapcsolatot az iskolával, és megbeszélte, hogy a pénteki utolsó óráján, matekon beül nyolcadikos fia mellé a padba. A suli vezetősége pedig belement.

Így fogta magát Crandley, és péntek délután kettőkor megjelent fia osztályában, ahogy azzal mindig is ijesztgette.

Folyamatosan azzal fenyegettem, hogy beülök vele a suliba, ha az szükséges, de mindig kinevetett.

Hogy pont matekra ült be, még jól is jött, legutóbb ugyanis éppen az ezt oktató tanár írt levelet az anyának.

Ötlete sem volt, hogy ez fog történni, biztos nagyon zavarban volt, mikor az anyukájaként mutattak be

– mesélte az anya az első pillanatokról, majd azt is hozzátette, hogy szerinte más szülőknek is hasonlóan kéne hozzáállniuk, még ha olyanok is, mint ő, hogy néha túl sokat is enged meg a fiainak.

Nem tolerálok semmiféle tiszteletlenséget a fiamtól a nők felé, és ő korábban többször is goromba volt a tanárnőivel szemben. Ha más nem is marad meg, csak az a kép, ahogy odamentem és leültem mellé, és milyen vörös lett. Nem lehet ezt semmihez sem hasonlítani.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik