Élet-Stílus

Elítélték a brit férfit, aki motozás közben, szándékosan a rendőrök arcába fingott

A 28 éves Stuart Cook úgy érezte, a rendőrök túlreagálják, hogy elszívott egy füves cigit.

A furcsán viselkedő 28 éves Stuart Cookra egy közlekedési baleset helyszínén lettek figyelmesek a rendőrök, a skóciai Aberdeenben. Ahogy megközelítették a fiatal férfit, az egyenruhások orrát erős marihuánaszag csapta meg. Amikor kérdőre vonták, Cook agresszívvá vált ezért megbilincselték, és bekísérték a rendőrkapitányságra – írja a brit Metro.

Cook folyamatosan kiabált, káromkodott és sértegette a rendőröket. A kapitányságon közölték a férfival, hogy teljes motozáson kell átesnie, beleértve a testüregeit is. Miután a levetkőztették, és megkérték, hogy hajoljon előre, Cook azt kérdezte: „Na, és ez, hogy tetszik?” – majd egy jókorát szellentett az őt vizsgáló rendőrökre.

A férfi később elismerte, hogy marihuánát birtokolt és fogyasztott, valamint azt is, hogy erőszakos volt a vele szemben jogszerűen eljáró rendőrökkel. Az ügyvédje, Laura Gracie elmondta, hogy Cook azért viselkedett helytelenül, mert érintett volt egy közlekedési balesetben, ami felzaklatta, és úgy érezte, a rendőrök túlreagálták azt, hogy rágyújtott egy füves cigarettára, hogy megnyugtassa magát.

Cook megúszta a börtönt: 75 órányi közösségi munkára ítélték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik