Élet-Stílus

Egy vagyont költött arra, hogy háromszorosára töltesse az ajkait, de még így sem elégedett

Szerinte így csinos, és egyébként is ez a divat.

Egy 22 éves bolgár nő, Andrea Emilova Ivanova azt akarja elérni, hogy övé legyen a világ legnagyobb ajka, ráadásul ettől, a már most is hatalmas ajkától „csinosabbnak” és „divatosabbnak” érzi magát – írta a Daily Star.

Noha még mindig meglehetősen fiatal Ivanova, már 15 kezelésen esett át. Egy-egy ilyen úgy 50 ezer forint, vagyis összességében már 750 ezer forintnyi levát adott ki a beavatkozásokra. Bár pontosan nem tudja, mennyit is költött el, nem számít neki, csak az, hogy elégedett legyen a végeredménnyel.

Szeretem az ajkaimat most, jobban, mint korábban, és boldognak érzem magam az új ajkaimmal, mert szerintem a nagyobb ajkakkal szebbnek tűnök és az én országomban ez a divat most

– nyilatkozta Ivanova, aki azt is elmesélte, hogy szinte már az összes szófiai klinikát megjárta, és szinte az összes ajaktöltőanyagot kipróbálta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#memories #from #2018 #2k18 ☺️😊🤩

Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2019, időpont: 5:20 (PDT időzóna szerint)

Végezetül még egy idézet tőle:

Azt gondolom, hogy különleges, más vagyok, és egy teljesen egyedi stílusom és vízióm van, ezért írnak rólam szerte a világban újságírók cikkeket.  Senkire sem hasonlítok, senkit sem másolok.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik