Élet-Stílus

Óránként több mint 10 ezret kereshet ezen az esküvőn, de van egy fontos kikötés

Bírni kell a meztelenkedést.

A Metro írt arról, hogy egy házasság előtt álló brit pár személyzetet keres az esküvőjére – négy felszolgálót és két személyt, akik a bárban dolgoznának –, akiknek elég szép pénzt, óránként 30 fontot, azaz több mint 10 ezer forintot fizetnének.

Túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, és a párnak valóban van egy nem is olyan apró kikötése, ugyanis elvárják a személyzettől, hogy teljesen meztelenek legyenek.

Ugyanis a pár mindkét tagja és a vendégek is naturisták lesznek, akik feszélyezve érzik magukat ruhában flangáló emberek társaságában, így félő lenne, hogy a felöltözött pincérek elrontják a bulit.

A hirdetés nemrég került fel a brit Bark.com portálra, mégpedig azért, mert a korábban felfogadott személyzet azonnal elállt a munkától, mikor megtudták, hogy azt meztelenül kéne végezni. A felhívásban a pár kiemeli,

tudjuk, hogy ez nem egy olyan dolog, amit egy átlagos pincér vállalni szokott, de reméljük, hogy találunk valakiket, akik kényelmesen érzik magukat a bőrükben. Az sem gond, ha nincs még ilyen jellegű tapasztalata valakinek, mindaddig amíg udvarias és profi. A körülmények és a közeli dátum miatt hajlandóak vagyunk az átlagosnál többet, óránként 30 fontot fizetni.

Az esküvő október másodikán lesz, ha valaki esetleg kedvet érez magában és szeretne egy kis pénzt keresni, itt tud jelentkezni.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik