Élet-Stílus

Megelégelte, hogy ellopják a csokiját, komoly lépésre szánta el magát

A menyasszonya még azzal is megfenyegette, hogy szakít vele.

Ha laktál valaha kollégiumban, vagy albérletben, tudod, hogy a kajád soha nem lehet teljes biztonságban a tolvajok elől, de bizony még a családoknál is előfordul, hogy a tagok megeszik egymás ételét.

A ladbible is egy ilyen sztoriról számolt be, pontosabban arról, hogy Dave, a családfő megelégelte, hogy a menyasszonya folyamatosan megeszi a hűtőben tárolt csokiját. A brit férfi ezért drasztikus lépésre szánta el magát:

vett egy kóddal nyitható széfet, berakta a hűtőbe, és azóta itt tartja az édességet.

Dave párját, Stacey-t sokkolta a dolog, a Facebookra írt ki egy félig komoly, félig vicces posztot, amiben Davet seggfejnek és pöcsnek nevezi, és kiemeli, hogy ha valami, ez tényleg ok lehet a szakításra.

Vesztek egy házat együtt, gyereketek lesz, eljegyzitek egymást és az eskvőt tervezgetitek, mindent együtt csináltok, és ez történik! Dave vett egy kibaszott széfet és berakta a hűtőbe, mert egy seggfej és nem akarja velem megosztani a csokiját soha többé!

Szeretné őt valaki? Ez tényleg ok a szakításra! Te pöcs!

A poszt alatt igazi kommentháború kezdődött. Annak ellenére, hogy a legtöbben viccesnek tartják, és a saját párjukat jelölik meg a bejegyzés alatt, vannak, akik túl komolyan veszik az egészet, és kioktatják Stacey-t és Dave-t is. Arról nincsenek információk, hogy Dave eltűntette volna a széfet azóta.

 

Kiemelt kép: Stacey Lowe (Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik