Élet-Stílus

Videón, ahogy a húsz éve elveszett lány újra találkozik szüleivel

A Belaruszban született kislány egy HÉV-en tűnt el, Oroszországban nőtt fel.

Egy Fehéroroszországban született lány és szülei 20 éven át semmit nem tudtak egymásról.

Julia Aplatova 1999-ben, négyéves korában eltűnt: a Minszk és Oszipovicsi között közlekedő HÉV-en utazott az apjával, a kislánynak azonban akkor és ott rejtélyes körülmények között nyoma veszett. Szülei napokig járták az állomásokat, felhívásokat aggattak ki mindenhová, de a keresés nem vezetett eredményre.

Julia nem sokkal később valahogy az oroszországi Rjazanyba került, és mivel a rendőrök csak Belaruszban keresték, a határon túl nem volt róla semmilyen információ. A kislány csak annyit tudott mondani a szerveknek, hogy az anyját Ljudmilának, az apját Viktornak hívják, és hogy van két testvére. A gyámhatóság közreműködésével örökbefogadó családhoz került, akik felnevelték. Boldog gyerekkora volt, jól tanult.

Az azóta is Rjazanyban élő nő a Moszkva24 információi szerint 2019 márciusában ismerkedett meg egy Ilja Krjukov nevű vállalkozóval az interneten, akivel immár párkapcsolatban élnek. A férfi addig keresgélt az interneten, míg egy régi cikkben meg nem találta Julia feltételezett szüleit. A fehérorosz rendőrség segítségével kinyomozták, hogy valóban ők a biológiai apa és anya, és az eredményeket DNS-vizsgálat is megerősítette. Húsz év elteltével Julia meglátogatta Fehéroroszországban a szüleit. A találkozásról megható videó készült.

Девушка, потерявшаяся в поезде в Белоруссии, нашла родителей через 20 лет

В 1999 году в четырёхлетнем возрасте Юлия Бола потерялась в поезде Минск-Осиповичи. Родители пытались её найти, обращались в полицию и к журналистам, но безуспешно. Девочку тогда нашли на железнодорожной станции, сначала её воспитывали в интернате, потом в приёмной семье. В 2019 году молодой человек Юлии помог ей найти родителей, после чего она воссоединилась с семьёй

Közzétette: RT на русском – 2019. szeptember 2., hétfő

 

Aplatova nem tervezi, hogy Belaruszba költözik, de leveleznek vér szerinti szüleivel, akik hamarosan ellátogatnak hozzá Rjazanyba. Julia nagyon boldog, úgy fogja fel, hogy két apja és két anyja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik