Élet-Stílus

Udvarias betörő járt Taylor Swift házában

Egy 26 éves férfi betört Taylor Swift énekesnő, és dalszerző Rhode Island-i házába, augusztus 30-án, pénteken – írja az nj.com.

Egy szemtanú, nem sokkal délután öt óra után látta meg, amint a férfi átvette magát a kertet körbevevő falon, néhány perccel később egy mozgásérzékelő aktiválta rendőrségre bekötött riasztót. A helyszínre érkező járőr először a biztonsági őrt találta meg, aki a kertet a tengerpart felől határoló fal mellett állt. Az őr meg sem hallotta a riasztót, annyira hangos volt a szél, és a hullámverés.

Richard Joseph McEwan (fotó: Westerly PD)

A rendőr és a biztonsági őr együtt keresték meg a betörőt, akire az előcsarnokban bukkantak rá. A 26 éves Richard J. McEwan menekülőre fogta, de hamar elkapták. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért van zokniban, azt válaszolta, hogy

a bejáratnál levette a cipőjét, hiszen úgy illendő, ha valaki vendégségbe megy.

A férfinél nem volt fegyver, és azt mondta, semmit sem akart ellopni, csak az énekesnővel akart találkozni, aki azonban éppen nem volt otthon. A férfit betöréssel és szándékos magánlaksértéssel vádolták meg, majd miután kifizetett 5 ezer dollárnyi óvadékot, szabadon engedték.

McEwan volt július óta a harmadik, aki betört Swift birtokára. A házba eddig csak neki sikerült bejutni.

(Kiemelt képünkön Taylor Swift villája, fotó: Twitter / chrispkeating)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik