Élet-Stílus

Van rosszabb az étteremben rohangáló egérnél

A már nem rohangáló egér. Videón a szörnyű vég.

Eddig azt gondolhattuk, nincs borzasztóbb az olyan éttermi videóknál, amelyben patkány (egér, csótány…) szaladgál, de a hétvégén készült felvétel láttán rá kellett jönnünk, tévedtünk.

A Bastrop nevű texasi városban található Whataburger gyorsétteremben vette fel a telefonjával egy vendég, Brushawn Lewis a pillanatokat, ahogy egy egér kolbászol a pulton belül, közvetlenül az ételek mellett.

Az egyik kiszolgáló azt mondja, mindenkinek visszafizetik a pénzét; a vendégek érthetően hőbörögnek a látvány miatt – bár egér helyett patkányt emlegetnek – majd egyikük megkérdezi, közbeavatkozhat-e; és utána már azt látjuk, amint a pult mögött megpróbálják elcsípni a rágcsálót.

És ekkor jön a tragikus fordulat.

Az egérke a forró olajban végezte.

Néhányan poénkodnak szerencsétlen állaton (sült patkányt rendelnek, illetve megjegyzik, hogy amikor megsül, feljön az olaj tetejére), aztán véget ér a videó.

A történet azonban nem ért véget, a Gizmodo cikke szerint az eset után a Whataburgert bezárták, értesítették a rágcsálómentesítőket és a hatóságokat. Sokáig nem volt zárva: a szomorú eset augusztus 31-én történt, az étterem azóta ismét várja a kedves vendégeket.

 

Pórázra kötött birkával ücsörögtek az egri McDonald’s-ban
Is this the real life? Is this just fantasy?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik