Élet-Stílus

A kutya fizetett elő a pornócsatornára, hatalmas gondban a nyugdíjas gazdi

Hatalmas slamasztikába került kiskutyája, Marino miatt az 58 éves Mike Barnes. Az észak-karolinai Wilsonban élő férfi azért tartozik 70 dollárral (kb. 20 ezer forinttal) a kábeltévé-szolgáltatójának, mert Marino egyszer rálépett a távirányítóra. – írja a Charlotte Observer.

Barnes azt mondja, egyszer, amikor tévézett, a kutyája felugrott mellé a kanapéra, és rálépett a távirányítóra. Az állat a véletlen mozdulattal előfizetett a Hustler című pornócsatornára. Barnes azonnal felhívta az ügyfélszolgálatot, és elmesélte, hogy mi történt, az ügyintéző pedig meg is ígérte neki, hogy hamarosan lekapcsolják a pornót a tévéjéről, és nem kell majd fizetnie érte.

A Hustler azonban továbbra is elérhető maradt Barnes tévéjén, ezért újra telefonált. Majd még egyszer. Bár a férfinek mindhárom alkalommal azt ígérték, hogy nem kell majd fizetnie a pornóért, a következő számláján mégiscsak ott szerepelt a 70 dolláros tétel. Mivel több szóbeli ígéretet is kapott ez ügyben, Barnes levonta a számla végösszegéből a pornó díját, a többit pedig befizette. A szolgáltató erre az összes csatornát lekapcsolta a férfi tévéjén.

Barnes azt mondja, mivel munkaképtelen, és szociális juttatásokból él, neki 70 dollár hatalmas összeg, a kábeltársaság ezért szó szerint a szájából veszi ki az ételt. A férfi a szövetségi hírközlési hatósághoz fordult panasszal, mire a kábelszolgáltató megígérte, hogy majd a következő számláin jóváírják Barnesnak az összeget.

(Kiemelt képünkön Marino, fotó: Mike Barnes)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik