Élet-Stílus

Rendőrök csaptak le egy apára, aki 13 éves lányával jelentkezett be egy szállodába

A Ladbible írta meg annak az egyedülálló apának a történetét, akire szállodai szobájában rendőrök rontottak rá. Jon Coupland 3 hónapos kora óta egyedül neveli gyerekét.

A DJ-ként dolgozó férfi hét elején Nottinghambe utazott munkaügyben. Az 58 éves Coupland 13 éves lánya, Jessica úgy döntött, hogy édesapjával tart és vásárol magának néhány dolgot. Mindössze néhány perccel azután, hogy apa és lánya bejelentkezett a Jurys Inn nevű hotelbe, rendőrök rontottak a szállodai szobába arra hivatkozva, hogy „gyerekkel kapcsolatos gyanús magatartás” miatt kaptak bejelentést.

Soha nem éreztem ilyen rosszul magam, mióta Jessicát nevelem

— nyilatkozta az édesapa. Mint mondta: Jessica az iskolakezdés előtt be akart vásárolni magának, ezért kísérte el Nottinghambe. A Jurys Inn egy jó helynek tűnt, ezért lefoglalta a szobát. Kicsit meglepte, hogy elkérték igazolványát bejelentkezéskor, de visszament a kocsijához és jogosítványával igazolta magát. Bejelentkezés után felmentek a szobába, azonban körülbelül egy óra múlva rendőrök dörömböltek az ajtón.

Rendőrök és a hotel vezetője rontottak be és faggatni kezdtek

— mondta az apa, aki szerint lányát traumatizálta az eset, ami sohasem történt volna meg, ha Jessica nem lenne félig thai. Hozzátette:

Undorodom a szálloda és a rendőrség viselkedésétől. Nemkívánatosnak éreztük magunkat, és bár már tudták, hogy Jessica apja vagyok, újabb és újabb kérdéseket tettek fel.

Szavai szerint a rendőrök és a szálloda vezetői borzasztó jelenetet rendeztek, ezért azt akarja, hogy mindenki tudja meg, milyen helyzetbe hozták őt és a lányát.

Az egyedülálló apának már csak azért is különösen fájó az eset, mert a múltban is volt része hasonló atrocitásban. 2014-ben 86 000 font kártérítést kapott, miután tévesen vádolták meg Jessica szexuális zaklatásával.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy gyermeket érintő gyanús viselkedésről érkezett hozzájuk bejelentés, azonban a helyszínen megállapították, hogy a gyerek biztonságban van. A Jurys Inn nem kívánta kommentálni az eseményeket.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik