Élet-Stílus

Rendőrök vitték le a repülőről a brit anyát, aki azzal fenyegette a gyerekét, hogy eltöri a lábát

Rendőrök várták az EasyJet egyik járatát hétfőn, a liverpooli repülőtéren. A görögországi Zakynthosból érkező gép egyik női utasa, a gyerekei előtt, részegen végigüvöltözte az egész utat – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A légiutas-kísérők elmondták, hogy a nő egy másik nő, és öt gyerek társaságában szállt fel a gépre. A felnőttek már akkor nagyon részegek voltak, a személyzet le is szállította volna őket a fedélzetről, ha nincsenek velük a gyerekek. Egy utastárs látta, hogy a két nő vett egy liter vodkát a vámmentes boltban. Az italnak már legalább háromnegyede hiányzott, amikor a beszállás előtt elkobozták tőlük.

Beszállás után, az egyik nő üvöltözni kezdett az egyik gyerekkel, hogy

Ülj már rendesen, vagy eltöröm a kib**ott lábadat!

A légiutas-kísérők vezetője félrehívta a nőt, és próbálta nyugalomra inteni, de ezzel csak olajat öntött a tűzre. Az út során, az egyik nő végig ordítozott és káromkodott. Ha nem a gyerekeivel, akkor a személyzettel, és azokkal az utasokkal, akik megkérték rá, hogy legyen csendesebb.

Amikor a gép leszállása után rendőrök léptek a kabinba, hogy elvezessék a részeg anyát, az utasok üdvrivalgásban törek ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik