Élet-Stílus

13-an kerültek kórházba, miután marihuánás szülinapi tortát kaptak egy fémdetektoros találkozón

Az egyik résztvevő az 50. születésnapját ünnepelte, és mindenkinek osztogatta az ünnepi édességet a brit eseményen.

A brit rendőrség őrizetbe vett egy 48 éves nőt, miután többen is rosszul lettek egy marihuánával felturbózott születésnapi tortától egy angliai fémdetektoros találkozón – írta a LADBible. A lap cikke szerint 13 embert kellett kórházba szállítani a süti miatt, két másik embert pedig a helyszínen láttak el az orvosok.

Szerintem csak egy felelőtlen és meggondolatlan vicc volt

jelentette ki a fémdetektoros kincsvadászok kedvenc magazinja, a Tresure Hunting főszerkesztője. Julian Evan-Hart hozzátette, szerinte az elkövetőnek nem voltak rossz szándékai, és nem akarta, hogy bárkinek is baja legyen a tortától.

Az eset még szombaton történt, a Doncaster városánál tartott fémdetektoros találkozón. A LADBible szerdai beszámolója szerint a tortát az egyik résztvevő osztogatta az embereknek. Az 50. születésnapját ünneplő férfi a cikk szerint nem tudta, hogy a torta marihuánát is tartalmaz.

A rendőrség közlése szerint a kórházba vitt embereket mind hazaengedték, de arról nem közöltek részleteket, hogy pontosan milyen tünetekkel is szállították be őket. Az őrizetbe vett nőt előzetes letartóztatásba helyezték, és később fogják kihallgatni a nyomozók. Azt nem tudni, hogy milyen vádakat emelhetnek ellene.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik