Élet-Stílus

Tatár Csilla saját műsort kapott az ATV-nél

Két éve nem kapott már műsorveztői feladatot.

2018 őszén ugyan visszatért a TV2 képernyőjére Tatár Csilla, de akkor a Csak show és más semmi versenyzőjeként láthattunk. Műsorvezetőként utoljára két évvel ezelőtt, a 2017-es A dalban állt kamera elé.

Így nézett ki Tatár Csilla 16 évesen
A kétezres évek elején gyakorlatilag az ízlésficam volt a divat.

Idén ősztől azonban újra van munkája, ugyanis az ATV-n kapott műsort. Nagy újdonságra azért nem kell számítani. Gyakorlatilag YouTube-os sorozatát, a Tatár Csilla34-et viszi tévéképernyőre, így a továbbiakban Mondd el Tatár Csillának címen beszélget ismert nőkkel. Az első évadban többek között Peller Mariann-nal, Kollányi Zsuzsival, Balázs Andival és Gaál Noémivel.

Nemrégiben megkeresett az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, és örülök, hogy találkoztak az elképzeléseink, de annak talán még jobban, hogy szabad kezet kaptam és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is. Pláne amikor az ember egy sikeres csatorna arca lesz és egy kialakult brand részévé válik. Nem kis teher, de remekül érzem magam az ATV-nél

– mondta el a Blikknek Tatár Csilla.

Kiemelt kép: Facebook/Tatár Csilla

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik