Élet-Stílus

Posztolta a mellbimbóját az amerikai humorista, hogy leszerelje a zsarolóit

Meggondolatlanul osztott meg áprilisban egy fürdőszobai szelfit Whitney Cummings, amerikai humorista. Az ideiglenes Instagram Storyban közzétett fotó jobb alsó sarkán látható a törölközőbe csavart nő mellbimbója. A humorista, amint észrevette, hogy a kép többet mutat a kelleténél, azonnal törölte. Csakhogy addigra többen képernyőmentést készítettek a fotóról és megpróbálták vele megzsarolni a nőt – írja a BBC.

Mennyit ér meg neked, hogy ne osszam meg ezt a fotót? – kérdezte az egyik zsaroló, és az üzenetéhez csatolta a képernyőmentést. Cummigshez hamarosan rengeteg hasonló üzenet érkezett. Néhányan azt írták, már kaptak ajánlatokat is a mellbimbós fotóra, de a humorista rájuk ígérhet. Mások közölték, hogy feltörték a nő iCloud-fiókját, így az összes privát képéhez hozzáférésük van, amiket nyilvánosságra fognak hozni, ha nem fizet. Cummingsnak most lett elege belőlük.

Ha valaki pénzt, vagy lájkokat fog bezsebelni a mellbimbóimmal az én leszek, szóval itt van, ostoba bunkók!

– írta egy Twitter-bejegyzésben, amiben maga osztotta meg újra a képet, amivel megpróbálták megzsarolni.

Cummings néhány további posztjában leírta, hogy a zsarolók nevét csak azért nem hozza nyilvánosságra, mert biztos benne, hogy sokan közülük ostoba kölykök. Arra sem hajlandó azonban, hogy rengeteg pénzt és energiát feláldozva, jogászok és biztonsági szakértők segítségével védekezzen, és közben állandó félelemben éljen attól, hogy mikor fogják megszégyeníteni.

Legyen a tiétek a mellbimbóm, de pénzem és az időm soha többé.

A Twitteren rengetegen állnak ki Whitney Cummings mellett. A humorista Bert Kreischer például fotót posztolt a csúszdabalesetben megsérült herezacskójáról, hogy így fejezze ki szolidaritását a kolléganőjével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik