Élet-Stílus

Bill Hader arca folyamatosan átváltozik Tom Cruise-zá és Seth Rogenné, miközben utánozza őket és elképesztően ijesztő

Valószínűleg megtaláltuk a legijesztőbb deepfake videót valaha.

A Ctrl Shift Face nevű YouTube-csatorna hírességek arcaival készít deep fake videókat. A deep fake lényege, hogy valaki más arcát montírozzák rá emberekre videóban, leginkább hírességek kamupornóit készítik el vele, néha meg csak bizarr és vicces dolgokat művelnek vele.

A csodanő bugyiját igen, de a demokráciát egyelőre nem fenyegetik a kamuvideók
2018-ban mindenki a kamuvideókkal terjedő propagandától tartott, de a deepfake-krízis még sehol sincs. Bár ez nem jelenti azt, hogy nem fordulhat a kocka a jövőben.

A csatorna új videója viszont leginkább ijesztő. Bill Hader a Saturday Night Live által futott be és elképesztő tehetsége van mások utánzásához, különösen a hangjukhoz és beszédstílusukhoz, a Trópusi viharban pedig forgatott Tom Cruise-zal. Erről mesélt el anno egy sztorit David Lettermannek a Late Show-ban, közben pedig végig utánozta Cruise-t, egy ponton pedig Seth Rogent is, a buherált videóban viszont valahányszor megszemélyesíti őket, az arca átváltozik az adott hírességé. Mivel Hader zseniálisan személyesít meg másokat, ezért pont olyan, mintha konkrétan átváltozna, a végeredmény pedig egészen ijesztő. Így nézne ki a valóságban, ha valaki képes lenne alakváltozásra.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik