Élet-Stílus

Anne Hathaway kosztümdizájnere a menstruációjához szabta a ruháit

Amikor 16 volt, finoman közölték vele, hogy fogyjon, miután megkapott egy szerepet.

Anne Hathaway az Allure magazin legújabb számának címlapsztorija, az ehhez készült interjúban pedig szóba került az alakja is, számol be róla az E! News. Legutóbbi szerepéhez kérték, hogy dobjon fel magára majdnem 10 kilót, ami miatt sokan megszólták az alakját a neten. Ezzel kapcsolatban elmesélte, hogy 16 évesen, amikor megkapta élete első szerepét a Get Real című rövid életű sorozatban, akkor finoman közölték vele, hogy jó lenne, ha fogyna.

Amikor 16 voltam, azt mondták, hogy gratulálunk, tiéd a szerep. Nem mondom, hogy kezdj el fogyni. Csak azt szeretném, ha nem híznál tovább. Ami természetesen azt jelenti, hogy kezdj el fogyni.

A színésznőt mostanra nem különösebben izgatja egyébként a súlya, viszont pozitív élményként élte meg, hogy legújabb filmjének kosztümdizájnere a menstruációjához szabta a filmben viselt ruháit.

Ane Cabtree megkérdezte tőlem, hogy mit csinál a testem, amikor menstruálok, hogy ahhoz tudja szabni a ruhákat. Csodálatos volt.

Egyébként érez változást a filmiparban, ugyanakkor tartózkodik tőle, hogy túlságosan megdicsérje ezt, mert még mindig messze a cél.

Kicsit óvatos vagyok Hollywood változásának dicséretével. Sokkal több az elfogadás mások testével kapcsolatban, ami nagyon jó, de viszont a vékony még mindig és továbbra is a normálisnak számító centralizált elvárás.

Kiemelt kép: Vera Anderson/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik