Élet-Stílus

Pásztor Anna: Mindig nulla méltósággal indulok

Egyetlen alkohol van, aminek ivásától az énekesnő méltóságteljessé válik, de most nemcsak itta, hanem ette is. Krausz Gábor egy különleges ízesítésű grillezett lazacot készített az énekesnőnek. A videóból kiderül, hogy készült és bejött-e az íze Annának. Recept a cikkben.

Grillezett lazac

Hozzávalók:

  • 40-50 dkg alaszkai lazac

Lazac Pác

  • 0,5 dl olíva olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej lilahagyma
  • 20 gramm barna cukor
  • 2 dl víz
  • 2 dl Jack Daniel’s whiskey
  • 2 dl szőlőlé
  • 1,5 dl teriyaki szósz
  • 1 dl szója szósz
  • pár csepp chili szósz

Jack Daniel’s vinaigrette mártás a salátához

  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 2 lime reszelt héja és leve
  • 1/2 evőkanál almaecet
  • 1 teáskanál méz
  • 2 dl olíva olaj
  • 1 teáskanál Jack Daniel’s whiskey
  • csipet só
  • csipet őrölt bors

A páchoz olívaolajon lepirítjuk a hagymát, fokhagymát és hozzáadunk minden alapanyagot. Felforraljuk, majd lassú gyöngyöző forrásban tartjuk 40 percig, hogy a felére sűrűsödjön be, majd félretesszük. A Lazacot egészben, bőrrel lefelé kezdjük el sütni. Citromborssal ízesíthetjük, majd 5 perc sülés után, ecsettel, egyenletesen kenjük be a halat a páccal. 2-3 percenként kenjük be újra, kb 10-12 perc alatt készre is sül. Friss salátával tálaljuk, amit Jack Daniel’s vinaigrette mártással bolondítunk meg.

Lynchburg Lemonade

  • 40ml Jack Daniel’s Old No7
  • 20ml Triple Sec
  • 20ml Friss citromlé
  • Sprite a felöntéshez

Díszítéshez citromhéj, menta

Szponzorált tartalom

A cikk a Jack Daniel’s támogatásával készült. A Jack Daniel’s a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik