Élet-Stílus

A Louis Vuitton 300 ezres fülhallgatója több szempontból is csodás

Most figyelj: nem is olyan drága!

A luxus divatmárka ezer dollárért, vagyis kicsivel több mint 295 ezer forintért árulja a vezetnélküli fülhallgatóját, ami bár elsőre arcátlanul drágának tűnik, de ha kicsit belegondolunk:

Ez az ár nem is annyira borsos.

Mármint nyilván az, de ahhoz képest, hogy kapunk egy korrektül működő fülhallgatót (erre majd kicsit később visszatérünk), egy LV-logós USB-C kábelt, egy csomó LV-logós, remek minőségű tatyót és nem utolsósroban egy eredeti, jó minőségű olasz börből készült tokot, akkor már mindjárt más a helyzet.

Fotó: Louis Vuitton

Arról nem is beszélve, hogy kicsit abba a klubba tartozhatunk, ahova Rogán Antal is tartozik: a gazdag emberek klubjába.

Merthogy az LV-termékek nem olcsók, egy-egy táskáért vagy cipőért olykor milliókat kell kifizetni, ehhez képest a kevesebb mint 300 ezres fülhallgató már nem hangzik olyan vészesnek.

Harmadáron

Aki kíváncsi rá, hogy hogyan szól a Loius Vuitton fülese, az kipróbálhatja a Master & Dynamic termékét, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a luxuscég terméke, csak nincs rajta a logójuk. Az LV fülhallgatója ugyanis a New York-i techvállalat és az olasz divatóriás együttműködéséből született meg.

Fotó: Master & Dynamic

Persze felvetődik a kérdés, hogy manapság ki az a hülye, aki ennyiért vesz fülhallgatót, mikor 100 ezer forintért már gyakorlatilag csúcstechnológiát is kaphatunk, ha pedig hajlandóak vagyunk kínait rendelni, akkor ennek a töredékéért is élhetjük a vezetéknélküli életet.

Ha te is szeretnéd átélni egy 300 ezer forintos fülhallgató kibontásának az élményét, akkor itt egy remek videó:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik