Élet-Stílus

Csak úgy zúgtak a hullámvasúttal, aztán jött egy madár

Egy lánynak sokkal maradandóbb élmény maradt egy ausztrál hullámvasút, mint másoknak.

Már eleve hatalmas élmény lehet az ausztrál Movie World élményparkban a DC Rivals HyperCoaster nevű hullámvasúttal menni egy kört. Helyenként 115 km/órával száguld, és 4,3 g-s erő nehezül az utasaira. Meg is mutatjuk még most, milyen rajta egy kör:

Egy lánynak azonban még emlékezetesebb marad az élmény, mint általában másoknak. Történt ugyanis, hogy Paige éppen élvezte a kalandot, amikor szemből megjelent egy malukui íbisz.

Szerencsére csak rákacsintott, a vállát még érte a lánynak, valamint pár tollát is otthagyta neki.

Paige családja el sem akarta hinni utána, hogy mi történt, de aztán a menetről készült felvételen láthatták. A lány anyja fel is töltötte a Facebook-oldalára, ami gyorsan like-ok, megosztások és hozzászólások százait váltotta ki. Az anya egyébként azt írta bejegyzésében:

Voltak rajta tollak, és egy csőr okozta karcolás a jobb vállán. Teljesen meg volt döbbenve, kissé meg is sérült, de egyébként rendben van… Nem biztos, hogy ez így van a madárnál is. Hogy ne vásároltuk volna meg ezt a videót

– idézi a LadBible.

A malukui íbisz egyébként egyfajta galambja az ausztráloknak, mindenhol ott vannak, és a szemetet csipegetik fel, ezért el is terjedt velük kapcsolatban  a „kukacsirke” név.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik