Élet-Stílus

Margot Robbie elmesélte élete legviccesebb és egyben legkínosabb sztoriját

Mennyi esély volt erre?

Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi vendége Margot Robbie volt, aki elmesélte, milyen volt az első találkozása a műsorvezetővel.

A színésznő már a mondandója elején leszögezte, hogy a férje valószínűleg meg fogja ölni, amiért nyilvánosság előtt meséli el a történetet, de egyszerűen nem tudja magában tartani, mert ez élete sztorija.

Szóval Robbie és a férje Tahitire mentek nászútra, ahol egy nagyon elegáns hotelben szálltak meg, de maga a sziget nagyon elszigetelt volt. Egyik nap ráadásul az eső is esett, ezért úgy gondolták, hogy szabadidős program helyett lenéznek az edzőterembe. A színésznő férje ehhez egy nagyon régi, nagyon szűk és nagyon rövid nadrágot választott. Margot Robbie jelezte neki, hogy ebben talán mégse kéne kondiznia, hiszen elég egyetlen mozdulat és minden látszik, aminek nem kéne.

Az újdonsült férj azonban csak legyintett, mondván mégis kivel futhatnának össze éppen ott. A színésznőt ezzel meg is győzte, de aztán volt nagy csodálkozás, amikor a konditerembe belépve meglátták Ellen DeGeneres és a feleségét. És ha azt gondolnánk, hogy ez még nem elég ciki, jött az újabb fordulat. Nem csak a műsorvezető, de az USA volt elnöke, Barack Obama is éppen ott edzett.

Kiemelt kép: YouTube/TheEllenShow 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik