Élet-Stílus

Sokkolta az állatvédőket, amikor megtudták, egy férfi miért dobta ki az utcára egy kutyáját

A nyakörvére helyezett cetlin magyarázta döntését az indiai férfi. Az indok előtt értetlenül állnak az emberek.

Nagyot nézett az indiai People For Animals indiai állatvédelmi szervezet egyik önkéntese, amikor magához vett egy utcára kidobott kutyust Kerala állam egyik tengerparti városánál. A csak Shameen néven említett nő a helyi sajtónak elmondta, a 3 éves pomerániai spiccre egy forgalmas piac közelében bukkantak.

A nő hazavitte magához az ebet, és éppen a kennelbe akarta berakni, amikor észrevette, hogy nyakörvére egy cetli van erősítve. Mint kiderült, azt volt gazdája üzenetét tartalmazza, amiben eleinte dicsérte a kutyust, aki jó vérvonalból származik, „jól viselkedik, nem kell neki sok ételt adni és nincsen semmilyen betegsége”. A férfi üzenete szerint „az egyetlen gond vele, hogy kicsit ugat”, de „senkit sem harapott meg”.

Majd végül közölte, hogy miért dobta ki az utcára. Elmondása szerint azért kellett megszabadulnia tőle, mert „tiltott kapcsolatba került a szomszéd kutyájával”.

Shameen elmondta, általában azért szoktak megszabadulni a kutyáktól gazdáik, mert megsérülnek, vagy betegek lesznek, és ez az első, hogy „tiltott kapcsolat” volt az indok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik