Élet-Stílus

Maszturbációs ruhát és maszkot találtak fel fogyatékkal élő embereknek

Fel is akarják hívni ezzel a figyelmet, mennyire nincs eszköz a fogyatékkal élőknek a szexuális igényeik kiélésére.

Három dizájner, Hsin-Jou Huang, Szu-Ying Lai és Chia-Ning Hsu fogyatékkal élő embereknek próbálnak meg segíteni a szexuális igényeik kiteljesedésében egy háromrészes maszturbációs készlettel, ami egy bodyt, egy maszkot és egy távirányítót  tartalmaz – írta a Dezeen.

A Ripple nevű készlet az összes érzékszervet stimulálja, így a tapintást, a látást, a hallást és a szaglást is a három szerkezettel: a párnázott, felfújható body, egy távirányító és egy szemmaszk fülhallgatóval, ami feromonokat is kibocsát.

A body melegítő, felfújódó részeket tartalmaz – például a mellnél és a comboknál –, amik olyan hatást váltanak ki, mint az emberi érintés. Valamint vibrációs részei is vannak a nemi szervnél. A váll- és a hasi résznél is vannak melegedő, felfújódó részek, amik a végén segítenek, olyan érzést váltanak ki, mint egy ölelés. A maszk a mesterséges fény kizárásában segít, a fülhallgatón keresztül pedig ASMR megy, hogy könnyebben menjen az ellazulás.

Fotó: Behance.com

A tervezők azt mondják, azért találták ki ezt, mert a fogyatékkal élők gondozói általában a családtagok közül kertül ki Tajvanon, ami megnehezíti a szexuális igények kiélését. A Ripple-nél csak a fel- és levételéhez kell segítség, teljes elvonultságban lehet használni.

Huang, Lai és Hsu azt reméli, találmányuk nem csak segít a fogyatékkal élőknek, hanem fel is hívja a figyelmet, mennyire kevés olyan eszköz van, ami a szexuális igényeik kielégítéséhez segítené őket.

Kiemelt kép: Behance.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik