Élet-Stílus

Legendává akart válni az amerikai tini: működött a terve

Működött a 17 éves Evan Dennison terve. Ha csak 15 percre is, de világhírűvé vált. Az indianai középiskolás a végzősök fotózásán húzott váratlant, amikor az édesanyja által bekészített elegáns ruhák helyett, egy tengerészkék fürdőköpenyben állt a fényképezőgép elé – írja a Fox.

Tiffany Clark, a fotós, mellesleg Evan unokatestvére a Facebookon osztotta meg a srác fürdőköpenyes képeit. A bejegyzés több, mint negyedmillió reakciót kapott, és közel 130 ezren osztották meg. A nő azt írja, a fiú egy elegáns ruhákkal megpakolt táskával érkezett a fotózásra, de rögtön közölte, hogy csak a köntöst fogja viselni.

Tiffany: Miért csinálod ezt velem? Kérlek, csak vedd fel a ruhákat, amiket anyád küldött.

Evan: Legenda leszek!

A fotós unokatestvér erre beadta a derekát, elkészítette a képeket, melyek aztán hatalmasat robbantak a neten. A történetben egyedül csak Evan édesanyja nem boldog, aki attól tart a fotók talán negatívan fogják befolyásolni a fia jövőjét. Bár az egyik fürdőköpenyes képet bekereteztette és kiakasztotta a nappaliban, megígértette Evannal és Tifannyval, hogy hamarosan készítenek majd anyukakompatibilisebb fotókat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik