Élet-Stílus

Ezért nem jó ötlet mobillal fotózni esküvőn

Kiborult egy fotós egy látványt kitakaró amatőrre.

Több mint 120 ezer like-ot kapott egy esküvői fotós Facebook-bejegyzése, ráadásul a posztot több mint 161 ezren osztották meg. Nem egy zseniálisan beállított fotó vagy a Nagy nap egyik tökéletes pillanata látható rajta – ellenkezőleg.

A fotós, Hannah Mbalenhle Stanley azért osztotta meg a képet a Faceobookon, hogy megmutassa, mekkora károkat okozhat egy esküvőn a lelkes vendégek mobilos hobbifotózása. Íme a kép:

To the girl with the iPhone…Not only did you ruin my shot, but you took this moment away from the groom, father of…

Közzétette: Hannah Mbalenhle Stanley – 2019. július 11., csütörtök

 

A texasi fotográfus azt írja a bejegyzésben:

Az iPhone-os lánynak… Nem csak a képemet tetted tönkre, hanem elloptad ezt a pillanatot a vőlegénytől, a menyasszonytól és annak apjától. Egész pontosan mik a terveid az általad készített fotóval? De most őszintén! Ki fogod nyomtatni? Elmented magadnak? Minden nap megnézed? Nem. Nem ez fog történni. De a menyasszony előhívatta volna ezt a képet, gyakran rápillantott volna, és emlékezett volna a pillanatra, amikor az apja az oltárhoz vezette őt. Ehelyett előkaptad a mobilodat, kitakarva előlem a látványt, csak azért, hogy készíts egy fotót, amit aztán nem fogsz használni.

A fotós a végén már – kollégái nevében is – minden lagzivendéghez szól:

Kérem, hogy fejezzétek ezt be, ezentúl ne képernyőn keresztül nézzétek az esküvőket, kapcsoljátok ki a telefonotokat és élvezzétek a szertartást. Fontosak vagytok a menyasszonynak és a vőlegénynek – máskülönben nem hívtak volna meg titeket. Úgyhogy azt szeretném kérni, hogy engedjétek, hogy végezzem a munkámat, ti meg csak dőljetek hátra, lazítsatok, és élvezzétek ezt a soha meg nem ismétlődő pillanatot. Köszönettel: esküvői fotósok.

 

Nem volt pénzük fotósra, 60 év után megismételték az esküvőt
Megható videó készült az újra oltár elé állt brazil párról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik